Pin It
 
 
                                                                                                       ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ
 
 
 
 
Θα είναι τιμή μας η παρουσία σας, στην μεγάλη παράσταση "ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ" για τον πολιτισμό της Ανατολικής Ρωμυλίας.
Μια πανθεσσαλική γιορτή, με την συμμετοχή οκτώ συλλόγων με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει Μουσική - Χορό - Τραγούδι - Θέατρο & Ποίηση στο ιδίωμα της Ανατολικής Ρωμυλίας.
 
Μια συνδιοργάνωση, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, της ΠΟΣΑΡ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ανατολικής Ρωμυλίας) και του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελληνικού Πολιτιμού "Έλξευσις".
 
Θα πρέπει όλοι μας τόσο να θυμόμαστε, αλλά και να θυμίζουμε από πού ερχόμαστε, για να γνωρίζουμε και πού πηγαίνουμε."Ντα ξέρ'ς πόθιν έρισι, ξέρ'ς κι πού πααίν'ς"
 
Σας περιμένουμε όλους για να τιμήσουμε μαζί τόσο τον πολιτισμό της Ανατολικής Ρωμυλίας, αλλά και γενικότερα τον Ελληνικό πολιτισμό γιατί πίσω από κάθε διάλεκτο και γλωσσικό ιδίωμα, βρίσκεται η αληθινή και αρχέγονη Ελληνική γλώσσα.
 
Την καλλιτεχνική επιμέλεια και τον συντονισμό, έχει ο ποιητής και υποψήφιος για "Νόμπελ Λογοτεχνίας 2019" Κυριάκος Κυτούδης.
 
Στο "κηποθέατρο ΑΛΚΑΖΑΡ Λάρισας" στις 11/9/2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 9:00 μ.μ.
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
 
afisa nea 72
Pin It

Ενημερωθείτε καθημερινά και μέσα από τις συνδέσεις του Ινστιτούτου - στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα

1 facebook2 twitter3 youtube4 tumblr5 pinterest6 linked7 stumbleupon8 vk9 Medium

Σχετικά με Εμάς

Το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού «ΕΛΞΕΥΣΙΣ», είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με έδρα τον Βόλο. Παρ' ό,τι προϋπήρχε σαν πολιτιστικός φορέας, προέκυψε η ανάγκη δημιουργίας του Ινστιτούτου, από την πολιτιστική πρόκληση των δράσεων, εκτός των Ελλαδικών πλέον συνόρων.

Φορέας πολιτισμού, με πολυετή πείρα και έντονη δραστηριότητα στις τέχνες και τον πολιτισμό. Ανάμεσα στους σκοπούς του είναι και οι προσεγγίσεις των πολιτισμικών – πολιτιστικών διαδρομών που αφορούνε στο σύνολό τους τον ελληνικό πολιτισμό, από την γέννησή του έως και σήμερα, αλλά και την διάδοσή του σε όλον τον κόσμο.


Περισσότερα...

Στοιχεία - Διεύθυνση

Επικοινωνία
"ΕΛΞΕΥΣΙΣ"
Παγκόσμιο Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού
+30 24210 20038 / + 30 698 8085300
info@elxefsis.com
elxefsis@gmail.com
Διεύθυνση
Γαλλίας 73 / Μαγνησία - Βόλος
Τ.Κ. 38221